© Radio Aalsmeer

Het laatste Grote Sint & Piet Nieuws

Afgelopen zaterdag was het gezellig druk in studio van Radio Aalsmeer. Kim en Marielle hadden bezoek van 4 meiden die pepernoten kwamen testen voor programma “Het Grote Sint & Piet Nieuws”

Mila, Linde, Jackie en Fay namen plaats in de studio om te proeven en te beslissen welke pepernoot nou het allerlekkerste was. Er waren pepernoten in allerlei smaken, zure mat, strooigoed, meloensmaak, de ouderwetse pepernoot en unicorn pepernoten. De meiden gaven cijfers op basis van smaak, kleur, grote en hardheid. Na heel veel proeven en overleggen werd de winnende pepernoot bekend gemaakt: de Unicorn Pepernoot op de voet gevolgd door de ouderwetse pepernoot.

Tussen al het proeven door belde Kim ook nog met Sinterklaas. Hij vertelde dat hij helemaal klaar is voor de komst naar Nederland en Aalsmeer. De pieten zijn druk aan het sporten op de boot, want ze zijn in de afgelopen maanden wat aangekomen. Zoals het er nu naar uitziet, loopt alles op schema en verwacht de Sint zo rond 14.00 uur aan te meren bij het Zorgcentrum. Ook vertelde hij dat de feestelijke intocht niet wordt afgesloten in het Praatjeshuis, maar in de oude Bloemenveiling, de tv studio’s. Kortom alles lijkt helemaal klaar te zijn voor aankomende zaterdag.

En ook Radio Aalsmeer is klaar voor de intocht! Alle (Sinterklaas)muziek staat klaar voor de live uitzending van a.s. zaterdag. Vanaf 13.00 uur hoor je het live verslag vanaf het Molenplein van de intocht van Sinterklaas en al zijn Pieten. De Sint heeft beloofd om nog even langs te lopen, dus zorg dat je luistert. En als je zaterdag op het Molenplein bent, kom dan gerust even zwaaien.

Wil je uitzending van afgelopen zaterdag terugluisteren? Dat kan via www.radioaalsmeer.nl

Programmanieuws


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×