vlnr Elbert, Mylène en Edgar © Radio Aalsmeer | Arjen Vos

'Door de Mangel' gaat de autobranche in

Wekelijks ontvangt de Aalsmeerse talkshow ‘Door de Mangel’ een leuke Aalsmeerder of Kudelstaarter. Zo was afgelopen maandag de Aalsmeerder Dennis Kaijser de 273e gast bij zus en broer Mylène en Elbert Huijts. De ADO Den Haag supporter verving Boy van Baal die door omstandigheden verstek moest laten gaan. Webdesign en online marketing is een ‘booming business’. Dennis, Boy en Harm laten ondernemers samen online groeien.

Als volgende gast heeft Dennis klant en vriend Roy Baarse uitgenodigd. “Roy ken ik van het autobedrijf J.C. Baarse. Ik wil graag van hem weten hoe hij de toekomst van de automotive ziet en wat hij nog allemaal naast zijn werk doet”, aldus Kaijser. Het antwoord op deze vraag en nog veel meer, hoor je maandag 25 november vanaf 19.00 uur. Mocht je als luisteraar een vraag hebben voor Roy mail deze dan naar: studio@radioaalsmeer.nl of bel tijdens de uitzending naar: 0297-325858.

Door de Mangel‘ wordt iedere maandag uitgezonden van 19.00 – 20.00 uur en ook op donderdagavond tussen 18.00 en 19.00 uur op Rick FM (Uithoorn). Terugluisteren van de programma’s kan via uitzending gemist.

Programmanieuws


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×