eigen foto

Watertappunt "Jozefschool" loopt en 'dat is niet handig'

 • Het
 • Is
 • Tijd
 • Voor
 • Een
 • Lijstje!

De “Jozefschool” in de ‘Gerberastraat’ in Aalsmeer is sinds maandagochtend nog gezonder dan hij al was. Met drink water mascotte Druppie opende wethouder Robbert-Jan van Duijn het eerste watertappunt op het schoolplein. Het tappunt is een initiatief van Jongeren op Gezond Gewicht in samenwerking met de gemeente Aalsmeer en Rabobank.

Tekst gecentreerd.

JOGG (Jongeren op Gezond Gewicht) Aalsmeer zet zich in om gezond eten en bewegen voor jongeren makkelijk, aantrekkelijk en toegankelijk te maken. Aalsmeer is een JOGG-gemeente en draagt samen met Team Sportservice Aalsmeer, GGD Amsterdam, zorgverzekeraar Zorg en Zekerheid, Albert Heijn, Levarht en andere lokale partijen bij aan de JOGG-aanpak in Aalsmeer. De initiatieven dragen bij aan een gezondere jeugd door een gezonde leefstijl bij kinderen en hun ouders/verzorgers te bevorderen.

Dit is een quote.

Samen met Druppie, de drink water mascotte, tapte wethouder Van Duijn het eerste flesje water vol. “Naast het eten van veel fruit, wat jullie al heel goed doen op de Jozefschool, kun je nu altijd je flesje met kraanwater vullen bij het tappunt”, gaf de wethouder de kinderen mee. “Jullie zijn een gezonde school en worden zo alleen maar gezonder. Daar mogen jullie best trots op zijn”.

Jullie zijn een gezonde school en worden zo alleen maar gezonder. Daar mogen jullie best trots op zijn

Tekst rechts uitgelijnd.

 1. De winnaar
 2. Een mooie tweede plaats
 3. Brons is voor…
 4. Net buiten de top 3
 5. Nummertje vijf!

 

Nieuws


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×