'Jan & Jansen Live' ontvangt Jörgen Gario

Poëzieliefhebbers komen aanstaande zaterdag hun hart ophalen in ‘Jan & Jansen Live’. Dan is Jörgen Gario also known as UNOM te gast. Hij maakt deel uit van de eerste “Poetry Circle Nowhere”, een landelijk schrijf en performance art gezelschap, waarvan hij nu workshopdocent is. Op het podium vlecht hij muziek en poëzie tot een rauwe vorm van expressie bomvol positiviteit.

Hij heeft zo ongeveer overal in Nederland opgetreden. International reisde hij voor poëzie en muziek o.a. naar India, Tanzania, Zuid Afrika, Duitsland, Italië, Engeland en België. Sinds mei 2019 kan je drie van zijn gedichten lezen in de bloemlezing ‘Hardop – Spoken Word in Nederland’ uitgegeven door Atlas contact.

Jan & Jansen Live‘ wordt iedere derde zaterdag van de maand uitgezonden van 21.00 – 00.00 uur. Terugluisteren van de programma’s kan via uitzending gemist.

Programmanieuws


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×