Petra Houweling | eigen foto

Sjoelclub Aalsmeer bij Paul de Leeuw op tv

Afgelopen zaterdag was Sjoelclub Aalsmeer op RTL4 te zien geweest in de Nr. 1 Show van Paul de Leeuw. Als Nederlands kampioene en dus de nummer 1, was Petra Houweling hiervoor uitgenodigd. Samen met moeder Marry Verhoeven, tweelingzus Elisa de Jong en de bestuursleden Sjaak Siebeling en Hans van Leeuwen kwamen zij enige tijd in beeld en sjoelden met o.a. Wilfred Genee.

Voor de 3e keer dit seizoen zorgde Wim Voorbij tijdens een competitieronde voor een score van 152 punten. Maar in de totaaluitslag stond hij niet in de top 3 deze avond. Tim van Tiem was het meest effectief en haalde 27 punten voor het klassement. Hij gaat ook aan de leiding in de Hoofdklasse, met slechts 1 punt voorsprong op Cock Tukker. Ook in de andere klassen is het verschil nog niet groot, maximaal 4 punten verschil.

Zaterdag 16 november werd in Hillegom een koppelwedstrijd gehouden. Albert Geleijn en Tiny Amsing werden eerste in A-klasse.

Nieuws


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×