Burgemeestersontbijt in Kudelstaart

Woensdag 6 november kwam burgemeester Gido Oude Kotte op bezoek bij basisschool De Graankorrel in Kudelstaart. De
leerlingen van groep zeven gingen samen met de burgemeester ontbijten op school. Tijdens de week van het Nationaal Schoolontbijt van 4 tot en met 8 november 2019 wordt stilgestaan bij hoe leuk en belangrijk een gezond ontbijt is.

De leerlingen van groep 7 van basisschool De Graankorrel hebben samen met de burgemeester genoten van hun ontbijt. Burgemeester Oude Kotte onderstreept hiermee, net als zo’n 250 collega-burgemeesters in het hele land, het belang van een gezond ontbijt. Aan de ontbijttafel maakten de kinderen en de burgemeester uitgebreid kennis met elkaar.

Donatie aan Het Vergeten Kind
De burgemeester betaalde symbolisch voor zijn ontbijt met een donatie aan Het Vergeten Kind, dit jaar het goede doel van Het Nationaal Schoolontbijt. Deze stichting zet zich in voor kinderen die het moeilijk hebben, omdat er thuis veel problemen zijn. Zodat deze kwetsbare kinderen weer rust en aandacht vinden en zich op hun toekomst kunnen richten. Juf Wendy van groep zeven nam de cheque in ontvangst.

Nieuws


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×