DJ Marco Spaans in 'Zimmer Frei'

Marco Spaans is een DJ uit Haarlem. Hij werd besmet met het acid ‘virus’ eind jaren ’80. Hij is begonnen met draaien als hobby in de midden 90’s omdat dat de beste en leukste manier is om van house en techno te genieten. Marco organiseerde house en techno feesten als lid van de KAOZ connection in de Haarlemse clubs Dwiezels en Stalker.

Na in het eerste deel van de jaren 2000 minder actief te zijn geweest als DJ is hij door de digitale revolutie in de DJ-wereld weer verder gegaan als DJ. Tegenwoordig is Marco medeorganisator en DJ van 023Techno met headliners als 2000 and one, Bart Skils, Joran van der Pol en Thomas Schumacher.

Marco draait muziek die het best omschreven wordt als funky, trippy met sferische klanktapijten en met natuurlijk een fijne scheut acid. Hij deinst niet terug om te verrassen. Zoals Marco altijd zegt “Als het maar funky is!” En zaterdag is hij te horen in ‘Zimmer Frei’ op Radio Aalsmeer.

Zimmer Frei‘ wordt om de twee weken op zaterdag uitgezonden van 19.00 – 21.00 uur. Terugluisteren van de programma’s kan via uitzending gemist.

Programmanieuws


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×