Inloopbijeenkomst Burgemeester Kasteleinweg/HOVASZ

Op dinsdag 19 november 2019 organiseert aannemer Dura Vermeer tussen 19.00 tot 21.00 uur een inloopbijeenkomst over project HOVASZ. Omwonenden, ondernemers, weggebruikers en andere geïnteresseerden kunnen zich laten informeren over de plannen voor de aanleg van de hoogwaardige openbaar-vervoerverbinding Aalsmeer en Schiphol-Zuid (HOVASZ) en de herinrichting van de Burgemeester Kasteleinweg.

De provincie is samen met de gemeente Aalsmeer, Haarlemmermeer, Uithoorn en Vervoerregio Amsterdam ook aanwezig om vragen over HOVASZ te beantwoorden. De bijeenkomst vindt plaats in het gemeentehuis van Aalsmeer, aan het Raadhuisplein 1 te Aalsmeer. Aanmelden is niet nodig. Benieuwd hoe de verkeerssituatie gaat veranderen? Bekijk dan de animatie.

Planning aanleg HOVASZ
Medio 2020 start de aannemer met de werkzaamheden aan het begin- en eindpunt van het project, bij de kruising met de Fokkerweg in Haarlemmermeer en bij de kruisingen met de Zwarteweg en de Legmeerdijk. Vanaf deze locaties werkt de aannemer tijdens de uitvoering door naar het midden van het projectgebied, tot aan de Ophelialaan in Aalsmeer. De werkzaamheden zijn eind 2021 afgerond.

Tijdens de inloopbijeenkomst kan de aannemer u meer vertellen over de voorbereidende werkzaamheden, de werkzaamheden tijdens de aanleg van HOVASZ en de verschillende faseringen.

Nieuws


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×