'Door de Mangel' over webdesign en online marketing

Iedere week vertelt een leuke Aalsmeerder of Kudelstaarter zijn of haar verhaal in ‘Door de Mangel’. Zo was afgelopen maandag de Kudelstaartse Lisa Endhoven te gast bij zus en broer Mylène en Elbert Huijts. Zij vertelde over haar schoolloopbaan, handbalcarrière en haar werk als kapster. Maar ook over haar opa ‘Appel’. “Hij was echt bijzonder”, aldus de handbalster. Als zij ooit stopt met handballen, hoopt zij iets met acteren te kunnen doen.

Als volgende gast heeft Endhoven de haar achterneef uitgenodigd. “Boy van Baal heeft een eigen bedrijfje in webdesign en online marketing. Ik hoop dat hij wat meer over Deboprojects wil uitleggen”, vertelde de geblesseerde Lisa. Het antwoord op deze vraag en nog veel meer, hoor je maandag 18 november vanaf 19.00 uur. Mocht je als luisteraar een vraag hebben voor Boy mail deze dan naar: studio@radioaalsmeer.nl of bel tijdens de uitzending naar: 0297-325858.

Door de Mangel‘ wordt iedere maandag uitgezonden van 19.00 – 20.00 uur en ook op donderdagavond tussen 18.00 en 19.00 uur op Rick FM (Uithoorn). Terugluisteren van de programma’s kan via uitzending gemist.

Programmanieuws


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×