Jonas (l) en Laurens (r) | © Radio Aalsmeer

Jong in Aalsmeer bij 'Young Ones'

Woensdag tussen 19.00 en 20.00 uur besteden de jonge radiopresentatoren Jonas en Laurens aandacht aan Jong in Aalsmeer. Ze hebben Martin Pattipeiluhu van Jongerenwerk Dock Aalsmeer in de studio. Hij komt vertellen over de website Jong in Aalsmeer en wat Dock zoal doet voor de jongeren in Aalsmeer en Kudelstaart en dat is veel.

Maar natuurlijk nog veel meer leuke nieuwtjes en weetjes voor de jeugdige luisteraars. En vind jij het leuk om een keer te gast te zijn? Laat het weten via Instagram, Facebook of stuur een mail naar youngones@radioaalsmeer.nl.

Young Ones‘ hoor je iedere woensdag tussen 19.00 en 20.00 uur bij Radio Aalsmeer.  Terugluisteren van de programma’s kan via uitzending gemist. Volg ‘Young Ones‘ ook via Facebook en Instagram.

Programmanieuws


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×